U bent hier

Evenementen & online masterclasses

Bij HANOS bieden wij u graag de mogelijkheid om in een informele setting geïnformeerd en geïnspireerd te raken. Daarom organiseert HANOS vele interessante workshops, masterclasses en andere activiteiten. Deze worden elk jaar gebundeld in ons activiteitenboek. Ook voor het eerst half jaar van 2021 stond de agenda weer goed gevuld met vele activiteiten, die door professionals op verschillende locaties door het hele land gegeven zouden worden.

Onze kalender is vanaf september 2021 weer goed gevuld. Hij staat boordevol interessante inspiratiesessies, masterclasses en vele andere activiteiten. Kortom; genoeg mogelijkheden om in informele setting, samen met vakgenoten, geïnformeerd en geïnspireerd te raken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze activiteiten en hopen u vaak te mogen ontmoeten op deze evenementen.

Bekijk HANOS evenementen en online masterclasses


FoodXevent

Meerdere keren per jaar organiseert HANOS FoodXperience events, een boordevol programma met topchefs uit binnen- én buitenland.

Op 1 en 2 november 2021 organiseert HANOS een FoodXevent in het teken van patisserie. Hoofdgast Frank Haasnoot is een Nederlandse patissier dieal jarenlang werkzaam is in de top van patisseriewereld. Tijdens deze masterclass neemt hij u mee in zijn wereld van patisserie, en zal u inspireren met diverse creaties en technieken.

Bekijk FoodXevent met Frank Haasnoot