U bent hier

Events & livestreams

Wij bieden u graag de mogelijkheid om in een informele setting geïnformeerd en geïnspireerd te raken. Daarom organiseert HANOS vele interessante workshops, masterclasses en andere activiteiten. Deze worden elk jaar gebundeld in ons activiteitenboek. Ook voor het eerst half jaar van 2021 stond de agenda weer goed gevuld met vele activiteiten, die door professionals op verschillende locaties door het hele land gegeven zouden worden.

Vanaf juni 2021 kunt u weer trainingen volgen op locatie. Het afgelopen 1,5 jaar zijn veel masterclasses en workshops geannuleerd vanwege geldende maatregelen. Om u op afstand toch te kunnen blijven inspireren, hebben een aantal workshops en masterclasses toch online doorgang kunnen vinden in de vorm van livestreams. Inmiddels gaan een aantal activiteiten op locatie weer door. Bekijk hiervoor onze geplande activiteiten en evenementen .


Recente online masterclass

De Indonesische keuken

Tijdens deze masterclass nemen Stephen de Ruyter en Esther Dadema u mee naar de Indonesische keuken. Met uitleg over de diverse specerijen, de verschillen per eiland, en natuurlijk het maken van diverse gerechten. Zo bereiden Stephen en Esther onder meer de klassieke saté Domba en het traditionele dessert Cendol.